Gastenboek

Gastenboek Geldermalsen Dames 1

Dit is het gastenboek van Geldermalsen Dames 1. Laat hier een bericht achter voor het hele team.


Reacties

 • 04 mei 2012 om 23:28 1001nachttoernooi 1001nachttoernooi

  1001 nachttoernooi Geldermalsen nodigt julie uit voor een te gek hockeytoernooi.
  kijk snel op WWW.1001NACHTTOERNOOI.NL

 • 30 mrt 2010 om 14:29 Bestuur Apeliotes Bestuur Apeliotes

  Ga jij volgend jaar in Nijmegen (of omstreken) studeren en zoek jij een team waarin hockeyen, maar ook gezelligheid erg belangrijk is? Voor het hockeyseizoen 2010/2011 is Apeliotes dames 1 op zoek naar dames die het leuk vinden om fanatiek en op niveau te hockeyen!! Dames 1 speelt 2e klasse en traint twee keer in de week onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Zondags wordt er dan om de punten gestreden.

  N.S.H.C. Apeliotes is de enige studentenhockeyclub in Nijmegen en omgeving! Natuurlijk staat hockey voorop, maar als studentenclub worden door het jaar heen verschillende toernooien, borrels en feesten georganiseerd!!
  De velden van N.S.H.C. Apeliotes liggen midden op de campus en maken onderdeel uit van het Universitair Sport Centrum (USC).
  Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen of wil je meer weten? Kijk dan op www.apeliotes.nl of www.apeliotesd1.web-log.nl of stuur een mail naar bestuur@apeliotes.nl!!!

 • 19 mrt 2010 om 10:16 Anne-Jitske Anne-Jitske

  Hee meiden,
  Echt leuk iets dit. Kunnen we alles beter weten van elkaar en hoe het op zondag moet. Barpotje, rijdiensten, feestjes etc.

  kus. AJ

Pagina

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard

Sponsors